Akyol Blog

Neden Gömlek ?

Kıyafet son yüzyılda hayatımızda değer verdiğimiz günümüzün bir kısmına yön gösteren bir bütünümüz olmuştur. Üst, alt dış ve iç giyim olarak adlandırdığımız çeşit çeşit dolaplarda ve mağaza vitrinlerde sergilenen kumaşlardan bahsedeceğiz. Bir önceki yazımızda gömlek ve öneminden bahsetmiştik, neden gömlek olduğu, nasıl seçim yaptığımız konusunu sizlere açıklayacağız. Ceketlerimizin içini asıl tamamlayan, kışın montlarımızın altında kadife ve türlü çeşitleriyle yer alan gömlek 2017 koleksiyonlarında yerini çoktan almaya başladı.

Kişiye Özel Gömlek

Neden gömlek aslına dönersek eğer, herhangi bir kıyafetin yanında daha asil göründüğü, önem kazandığı ve kalitesidir. Siyahıyla şıklığı ve asilliğe davet çıkaran, beyazlığıyla ferahlık veren, kırmızılarıyla dikkatleri çeken renklerle bütünleşen giyim çeşididir gömlek. Evet bu renkleri t-shirtler içinde sayabiliriz fakat gömleğin ağırlığı ve daim bütünleşmesi birkaç sıfır öne geçirir onu.


Kadife ve pamuklu kumaşları kışın, keten kumaşları yazın tercih edebilir ister sade, ister spor, ister klasik bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Drapelerinden kollarındaki renkli detaya, yaka içi farklılığından, insanlar içinde farklılığı yakalayabilir ve dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Hem özgüven bütünleyicisi hemde sıradışılığı burada bulabilirsiniz.

Daha Fazla bilgi için Kişiye özel gömlek sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Haftanın en iyi Kişiye özel gömlek tasarımlarından haberdar olmak için abone olun...

İletişim Adresleri

Şehit Muhtar Mahallesi Anaçeşmesi Sk. No: 1 D2 Beyoğlu / İSTANBUL

T +9 0553 550 50 10

F +9 0850 550 50 10